Kylaggregat

Är du på jakt efter ett kylaggregat till ditt serverrum eller till din datahall? Behöver du sänka temperaturen på din arbetsplats eller i din bil? Klimatkonsult El & Service AB erbjuder helhetslösningar vilket innebär att vi utför till exempel projektering, leverans, installation samt service och underhåll av kylanläggningar.

Klimatkonsult El & Service AB har tre ledord som genomsyrar hela vår verksamhet: effektivitet, noggrannhet och kundfokus. Vi strävar alltid efter att ha en bra kommunikation med våra kunder och utför alla uppdrag med samma engagemang.

Tveka inte att kontakta oss om du känner dig osäker på vilken kylanläggning som passar dig och dina behov.

Diskret AC installation i lägenhet

Köp ditt kylaggregat hos oss – vi erbjuder helhetslösningar

Klimatkonsult El & Service AB har allt du behöver för att få en behaglig temperatur på din arbetsplats eller i ditt hem.

Vår mångåriga branscherfarenhet vilket gör att vi kan det mesta som har med kylanläggningar att göra. Vi är certifierade av INCERT, Installations Certifiering i Stockholm AB, vilket gör att vi är behöriga att arbeta med köldmedium. Det ger våra kunder trygghet och garanti för ett professionellt utfört arbete.

Några av våra arbetsområden är till exempel:

  • installation av luftkonditionering
  • kylaggregat för till exempel datarum och serverrum
  • industri- och processkyla

Klimatkonsult El & Service tillhandahåller effektiv och tillförlitlig kylning av alla slags lokaler. Vi vill vara det självklara valet när du bestämt dig för att investera i ett kylaggregat.

Olika typer av kylaggregat

Det finns olika sorters kylaggregat att välja mellan och vilket som passar dig beror till exempel på hur stort ditt kylutrymme är samt vad du ska använda det till.

Följande typer av kylaggregat finns:

  • Kylaggregat och frysaggregat
  • Plug-in aggregat
  • DX-system
  • Vätskeberörda aggregat/Vätskekylaggregat

Klimatkonsult El & Service AB har ett varierat sortiment av högkvalitativa kylaggregat till riktigt bra priser. Vi väljer våra aggregat med stor omsorg vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du vänder dig till oss.